Welkom op de zorgmarkt.

Zorgmarkt BV

Oudenaardsesteenweg 701, 9420 Erpe-Mere. 0472 45 11 49 / info@zorgmarkt.be

We zijn een nieuwe speler op de markt maar we hebben wel heel wat expertise in huis.

Stef (Ergotherapeut) en Linda (verpleegkundige met 35 jaar ervaring) slaan de handen in elkaar om je te ondersteunen als je één of andere vorm van zorg nodig heeft.

Een persoonsgerichte aanpak met betaalbare zorg(middelen) en advies op maat bieden, zijn onze troeven en is ten allen tijde onze ambitie.

Wat bieden wij aan?

Wij verkopen en verhuren al het materiaal dat je nodig hebt om op een comfortabele en veilige manier manier thuis je zorgen te krijgen. Thuis is immers nog altijd de warmste en gezelligste plaats om te herstellen.

Onze ervaren mensen geven je ook graag advies om je zelfredzaamheid te versterken of te herwinnen. Het advies kan zowel online als persoonlijk bij je thuis.

Hoe gaan wij te werk?

Bij een bestelling analyseren wij steeds de aanvraag. We verzenden vervolgens het pakket, of wij nemen contact op voor meer info. In dat persoonijk onderhoud kan het zijn dat wij dan bijkomend advies geven of je bestelling nog meer op maat maken. Er is immers zo veel op de markt dat het moeilijk is om het juiste hulpmiddel of zorgmateriaal te vinden.

© 2020 - 2022 zorgmarkt.be | sitemap | rss